1. Κόβουμε το κουνέλι σε κομάτια και τα αφήνουμε στο ξύδι για μια ώρα |
2. Καίμε στο μπρίκι μια φλυτζάνα λάδι με μια σκελίδα σκόρδο κι ένα κλαράκι δενδρολίβανο. |
4. Σκεπάζουμε και ψήνουμε στο φούρνο |
γράφει η Nantia Ps
1. Κόβουμε το κουνέλι σε κομάτια και τα αφήνουμε στο ξύδι για μια ώρα |
2. Καίμε στο μπρίκι μια φλυτζάνα λάδι με μια σκελίδα σκόρδο κι ένα κλαράκι δενδρολίβανο. |
4. Σκεπάζουμε και ψήνουμε στο φούρνο |