14 Μαΐου 2012

ΚΟΥΝΕΛΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ

1. Κόβουμε το κουνέλι σε κομάτια και τα αφήνουμε στο ξύδι για μια ώρα
2. Καίμε στο μπρίκι μια φλυτζάνα λάδι με μια σκελίδα σκόρδο κι ένα κλαράκι δενδρολίβανο.


3.Περιχύνουμε με αυτό το λάδι το κουνέλι, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε ένα κρασοπότηρο λευκό κρασί, το χυμό ενός λεμονιού και λίγο νεράκι
(Αν θέλουμε βάζουμε στη γάστρα κάτω από το κουνέλι πατάτες κομένες σε μεγάλα κομάτια}
4. Σκεπάζουμε και ψήνουμε στο φούρνο






γράφει η Nantia Ps