30 Οκτωβρίου 2012

Όμορφη σε κάθε ηλικία

Η κάθε ηλικία κρύβει και έναν θησαυρό. Και μπορούμε να απολαύσουμε το χρόνο που περνά κάνοντας τον φίλο. Άλλωστε είναι τόσες πολλές οι λύσεις για να δείχνει όμορφη μια γυναίκα σε κάθε ηλικία.

Στα 20

Είναι η ηλικία που ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις τα  πάντα. Έχεις ενέργεια και δουλεύεις πάρα πολλές ώρες. Οι έντονοι ρυθμοί όμως ξέρεις ότι μπορούν να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε αυτή την ηλικία είναι να βάλεις στην καθημερινότητα σου βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες.


Στα 30

Είσαι έτοιμη να καλωσορίσεις τις πρώτες ρυτίδες. Μην τρομάξεις. Αντίθετα, δράσε άμεσα με προϊόντα που ενισχύουν τους αμυντικούς μηχανισμούς του δέρματος σου.  Θα δεις την αλλαγή και δεν έχεις να αγχωθείς τουλάχιστον για το πρόσωπο σου.


Στα 40

Αρχίζουν τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης του δέρματος. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις τώρα, είναι να δημιουργήσεις ασπίδα ενάντια στην ορμονική γήρανση του δέρματος. Να βάζετε πάντοτε κρέμα ημέρας και νύχτας, την κρέμα ματιών σας, μάσκα και κρέμα σώματος. 

 dolce.com.cy